top of page
Black and Round

Verhuur verlichting en muziekinstallatie (West- en Oost-Vlaanderen)

Sfeerverlichting of een geluidsinstallatie huren?

U wilt een publiek toespreken op een event of in een meeting room? 

Wenst u sfeerverlichting en/of een geluidsinstallatie te huren voor een vergadering of beurs? 

Black and Round zorgt voor een vlekkeloos verloop met een perfecte geluidinstallatie, lichtinstallatie, audiovisueel materiaal, beeldmateriaal, lcd-scherm, beeldscherm, beamer, projectoren, …

Topkwaliteit in geluid en licht

Bij Black and Round hebt u de garantie op opperbeste kwaliteit en bedrijfszekere professionele toestellen.

Wij verhuren (ook mogelijkheid tot kopen) dan ook licht en geluid van topmerken:

Bose

Met Bose L1 systemen op het podium verloopt alles prettiger: minder gesjouw, een korte opbouwtijd en soundcheck in minder dan een kwartier. Klinkt als muziek in de oren, niet? Ook uw optredens zullen als muziek in de oren van uw gasten klinken. Ze zullen u complimenteren met uw geluid zonder dat u hen hoeft te vragen: “Hoe klonken we?”

Allen & Heath

Dé mengtafel om uw gasten te verwennen met muziek dat perfect in de oren klinkt en aanzet tot dansen. Er is ook een microfoon voorzien om het publiek toe te kunnen spreken.

Chauvet

Met deze lichtinstallatie is spektakel nooit ver weg: bewegend licht, moving heads, scanners, discobol en led-lichteffecten voor alle gelegenheden. Met sfeerverlichting, lichtkrans, lichtgordijn en andere lichteffecten krijgt uw ruimte een nieuwe dimensie. Een sfeervolle verlichting, heldere spots, bewegend licht, een schitterende spiegelbol, … Black and Round zorgt steeds voor het juiste materiaal met een uitzonderlijke kwaliteit in beeld, klank en ambiance. Wij verzorgen de aankleding van uw zaal, tent of meeting room volgens uw budget en ruimte.

Black and Round

Licht en geluid door moderne spitstechnologie, verweven met de sfeer van uw feest? Bel of mail Black and Round.

bottom of page